Tigarete, provenite din contrabanda, depistate de politistii din Lehliu GaraLa ora 15,20, pe DN 3, în afara localitatii Lehliu, a fost identificat un autoturism, condus de C. Gheorghe, de 53 ani, în care se aflau si G. Florin, de 27 ani, si B. Amalia, de 26 ani, toti din satul Razvani, judetul Calarasi.
În urma verificarii efectuate, politistii au gasit în portbagajului masinii un sac de plastic, în care se aflau 400 de pachete de tigarete, fara timbru fiscal.
În aceeasi zi, în jurul orei 15.30, într-un autoturism, care initial nu a oprit la semnalul efectuat de politisti, au fost gasite alte pachete cu tigari. G. Amar, de 43 ani, din satul Razvani, care conducea masina, si-a continuat deplasarea, în ciuda semnalelor politistilor, intrând, la scurt timp, în gardul unei locuinte din localitatea de domiciliu.
Oamenii legii au identificat si pe ceilalti pasageri, G. Sabin, de 18 ani, si P. Valere, de 60 ani, toti din satul Razvani. În autoturism au fost gasite, într-un sac de plastic, 322 de pachete de tigari, cu timbru de Ucraina.
Tigaretele au fost ridicate în vederea continuarii cercetarilor, care se efectueaza în cele doua cazuri sub aspectul savârsirii infractiunilor de contrabanda.
tigarete


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or