Acţiune preventivă, de lansare a Campaniei „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi”Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii şi poliţişti de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, în colaborare cu reprezentanţii Agenţiei Groupama Asigurări Călăraşi, au discutat cu cetăţenii, cărora le-au înmânat şi materialele promoţionale ale campaniei cu sfaturi utile pentru prevenirea tâlhăriilor, furturilor din locuinţe şi a furturilor de şi din auto.

Afişele au fost postate în locuri tranzitate de un număr mare de oamenii, pentru a se asigura vizibilitatea mesajului preventiv.

  DSCN3314

Campania de prevenire „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi” se desfăşoară la nivel naţional până la sfârşitul lunii septembrie 2014, fiind axată pe trei module: prevenirea furturilor din locuinţă, prevenirea furturilor de şi din auto şi prevenirea tâlhăriilor.

Aceasta beneficiază de materiale de suport (flyere şi afişe), ce vor fi expuse la avizierele blocurilor, la sediile unităţilor de poliţie, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.

DSCN3327

Pentru diseminarea mesajelor destinate prevenirii tâlhăriilor, furturilor din locuinţe şi a furturilor de şi din auto, se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă: asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale.

DSCN3335

          Activităţile se desfăşoară sub sloganul „Fii prevăzător când vine vorba de siguranţa personală, casă şi maşină”

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or