2 ARME LETALE ŞI PESTE 100 CARTUŞE DEŢINUTE ILEGALÎntr-una dintre locuinţele percheziţionate, oamenii legii au descoperit un cartuş de vânătoare, deţinut ilegal de un tânăr, în vârsta de 19 ani, din Oraşul Lehliu-Gară, fost posesor al unui permis de armă, căruia i-a fost anulat dreptul de deţinere, port şi folosire arme letale din data de 11 iulie 2012.

fdgd

Din alte 2 locaţii, poliţiştii au ridicat o armă lungă neletală, modificată pentru a se putea executa tragere cu muniţie letală, calibrul 5,6 mm, o armă lungă confecţionată artizanal, cu două ţevi, calibrul 12 mm şi 110 cartuşe letale şi de vânătoare. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că armele şi muniţia erau deţinute ilegal de către C. Alin, de 25 ani, din Oraşul Lehliu-Gară, care din data de 20 noiembrie 2012 avea suspendat dreptul de deţinere, port şi folosire arme letale.

fgjhfg

 

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus, ieri, 18 iunie a.c., măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.

C. Alin va fi prezentat în cursul acestei zile magistraţilor Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunerea de arestare preventivă.

hgjgj

 

kljn

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or