Dosare penale intocmite la regimul rutierLucrători din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au oprit pentru control, pe raza Comunei Şoldanu, la data de 20 iunie a.c., mopedul marca Magnet, condus de R. Alexandru, de 29 ani, din Oraşul Budeşti.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul pe care îl conducea nu este înregistrat în circulaţie

R. Alexandru a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

          În cauză a fost întocmit dosar penal.

amenzi politie

 

În dimineaţa de 21 iunie a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti ai Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare au depistat pe DJ 303, pe raza Comunei Gurbăneşti, pe S. Gabriel, de 40 ani, din Municipiul Bucureşti, fără forme legale în localitatea Gurbăneşti, în timp ce conducea un motociclu, proprietate personală, neînregistrat şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or