Intervenție la incendiu de plante furajere în localitataea IleanaPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarului, care a dat foc unor resturi vegetale în apropierea căpițelor de plante furajere, arderea extinzându-se din cauza vântului

image001

         În data de 09.08.2014, ora 16.07, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Ileana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul plantelor furajere depozitate într-o gospodărie, proprietate individuală aparținând lui Stancu B..       

         La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu  flacără şi cu fum dens la nivelul a trei căpițe de plante furajere și la nivelul unei stive de lemne.

          Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarului, care a dat foc unor resturi vegetale în apropierea căpițelor de plante furajere, arderea extinzându-se cu rapiditate din cauza vântului.

          Două echipaje specializate de stingere din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 55 de minute.

         În urma incendiului au ars: trei căpițe de plante furajere (aproximativ 3 tone) și circa 3,5 metri cubi de material lemnos.  

incendiu-cherestea-giarmata-2


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or