Incendiu in Localitatea Nuci, Comuna VasilatiPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unor muncitori, care au depozitat necorespunzător cenușa rezultată în urma unei arderi 

         În data de 10.08.2014, ora 10.42, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budești a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Nuci, comuna Vasilați, pentru stingerea unui incendiu de paie izbucnit la nivelul unei hale, proprietate privată, care aprține unei societăți comerciale. La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi mult fum la nivelul baloților de paie depozitați în respectiva hală.  

         Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unor muncitori, care, în urma unor igienizări, au depozitat necorespunzător o cantitate de cenușă și jar, în apropierea materialelor combustibile, fiind astfel posibilă inițierea incendiului. 

          Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budești

s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită (APCA), acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 2 ore și 50 de minute. În urma incendiului au ars aproximativg 500 de baloți de paie.

imagine-articol 38146


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or