SELECTII PENTRU MUNCA IN DOMENIUL AGRICOL - SPANIAAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi (AJOFM) aduce la cunostinta persoanelor interesate faptul ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a primit din partea firmei Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva –Spania o oferta de 800 de locuri de munca pentru sectorul agricol (recoltat capsuni) Spania.

 

AJOFM


Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Selectia va avea loc in perioada 26-30 ianuarie 2015 si se va desfasura în locatii ce vor fi comunicate ulterior.
Durata contractelor de munca este de aproximativ 3 luni. Data estimata de angajare este 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe
saptamâna împartite în sase zile. Ziua a saptea este zi de odihna care poate sa nu
coincida cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale diminetii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevazuta o pauza de o jumatate de ora.

 

776-ajofm


Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi, conform Conventiei colective aplicabile, platibil la doua saptamâni prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.
Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul catre locul de munca este platit de angajator si se deconteaza din salariile pe care lucratorul le va primi în timpul lucrat la firma.
Perioada de proba este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât si angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Daca, în perioada de proba, decizia de reziliere a contractului apartine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situatia în care decizia apartine angajatorului, costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.


Pot participa la selectie atât persoane care detin NIE cat si persoane care nu au mai lucrat in Spania.
Persoanele care au fost selectate si au lucrat la firma SUREXPORT în anul 2014 vor primi contract nominal si nu este necesar sa participe la o noua selectie.
Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0242/315798. Persoana de contact – Donciu Simona, asistent EURES.

logo

 

 

 

 

 

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or