Intervenție la incendiu de vegetație uscată în apropierea orașului BudeștiPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetației uscate

Photo-0245

         În data de 08.09.2014, ora 16.53, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, care se manifesta cu flacără şi mult fum pe o suprafaţă de aproximativ zece hectare, la nivelul unui teren viran, aparținând domeniului public al localității.         

         La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu  flacără şi mult fum la nivelul vegetației uscate, existând pericol de propagare a arderii la gospodăriile cetățenești aflate în vecinătate. . 

Photo-0246

          Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetației uscate.

          Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Budești s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute.

         În urma incendiului a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ zece hectare, nefiind înregistrate pagube materiale.  

Photo-0247


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or