Intervenție la incendiu de locuință în comuna SpanțovPotrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător care alimenta un televizor

         În data de 03.10.2014, ora 21.39, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Chiselet au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Spanțov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul dormitorului  unei locuințe, proprietate individuală, aparținând Niculinei I.      

         La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit și cu mult fum la nivelul patului și mobilierului din dormitorul locuinței, existând pericolul de extindere a arderii și la celelalte camere ale casei.    

         Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect și neizolat corespunzător, care alimenta un aparat TV...

         Un echipaj de stingere s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capaciate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 15  minute.

         În urma incendiului au ars: un pat și o saltea, elemnete de mobilier, un televizor, o ușă din lemn și aproximativ 12 metri pătrați din dușumeaua camerei, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 2500 de lei.

          Au fost salvate de către pompierii militari bunuri materiale în valoare de circa 100.000 de lei 

incendiu2

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or