DOSARE PENALE - ALCOOL LA VOLAN 

OLTENITA - Agenţi din cadrul Biroului Rutier Olteniţa au depistat în trafic, în ziua de 15 aprilie a.c., pe strada 22 Decembrie, pe M. Vasile, de 31 ani, oltenitean, care a condus autoturismul marca Fiat, având o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Olteniţa pentru recoltare de probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei. Pe numele olteniteanului în cauză s-a întocmit dosar penal.


 masina politie

ULMENI - În ziua de 15 aprilie a.c., ora 23.00, agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Olteniţa au oprit pe D.N. 31, în comuna Ulmeni, judeţul Călăraşi, autoturismul marca VW, înmatriculat în Bulgaria, condus de D. Mădălin, de 25 ani, din comuna Ulmeni.
 

Acesta emana halenă alcoolică, fiind testat cu aparatul alcooltest. Poliţiştii au constatat că prezenta o concentraţie alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Olteniţa, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

În cauză a fost întocmit dosar penal.BULETIN DE PRESĂ

În perioada 14 – 16 aprilie a.c., în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului Călăraşi, au fost constatate 12 infracţiuni, dintre care 8 în flagrant. 14 persoane, suspecte de comiterea de infracţiuni, au fost identificate.
 

Poliţiştii au reuşit prinderea unui persoane urmărite naţional pentru sustragere de la executarea pedepsei cu închisoarea şi au aplicat 201 sancţiuni contravenţionale, dintre care 37 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 156 la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea totală a amenzilor a fost de 65322 lei.
(I.P.J. CALARASI) 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or