DIPLOME DE RECUNOŞTINŢĂ, OFERITE DE CONDUCEREA INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN CĂLĂRAŞIŞeful Inspectoratului, domnul comisar-şef de poliţie Marian Iorga le-a oferit lui Dumitrescu Marius-Gabruiel şi lui Cuzeli Teodor Ciprian câte o diplomă de recunoştinţă pentru atitudinea manifestată în momentul în care au observat că o persoană vârstnică are nevoie de ajutor.

La data de 11 decembrie 2014, cei doi tineri din Călăraşi au sărit în sprijinul unui bătrân de 82 ani, care a fost deposedat de portofel, pe stradă. Cei doi l-au prins pe agresor şi au sesizat de îndată poliţia despre producerea faptei.

„Vă felicit şi vă mulţumesc în numele Consiliului de Conducere a Inspectoratului pentru spiritul civic dovedit şi îmi doresc ca aceasta să constituie normalitatea, iar exemplul dumneavoastră să fie urmat de cât mai mulţi cetăţeni” le-a spus şeful Inspectoratului celor doi tineri.

Aceştia au declarat că se simt onoraţi de aprecierile primite şi se bucură că au putut fi de ajutor, că au acţionat gândindu-se că bunicii, părinţii sau cineva apropiat lor ar fi putut fi în ipostaza de victimă. 

 

inmanare diplome


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or