Persoană, bănuită de incendierea de furaje, identificată şi reţinută de poliţiştiInvestigaţiile efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Călăraşi şi cei de ordine publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au condus la identificarea unui bărbat de 56 an, din comuna Independenţa, bănuit de distrugerea prin incendiere de baloturi de lucernă, în valoare de 20.000 lei. Bărbatul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore.

         În noaptea de 16/17 decembrie 2014, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui incendiu în curtea unei persoane din comuna Independenţă,      într-un spaţiu folosit ca loc de depozitare a furajelor. În urma cercetările efectuate la faţa locului s-astabilit cauza probabilă ca fiind folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru generarea incendiului, fiind distruse aproximativ 2000 de baloturi de lucernă, în valoare de 20.000 lei.

          Investigaţiile poliţiştilor au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, M. Nicolae, de 56 ani, din localitatea Independenţa.

          Bărbatul a fost reţinut, la data de 18 decembrie 2014, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

          Acesta va fi prezentat astăzi parchetului, cu propunerea de arestare preventivă.

s560x316 Incendiu furaje


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or