Viteza, l-a condus în pomÎn ziua de 10 februarie 2015, B. Alin, de 20 de ani, din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea pe DN 3, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, la carosabilul umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un pom aflat pe marginea şoselei.               

          Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.         

          Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

accident-pom

Poliţiştii recomandă:

- Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor!

- Orice manevră trebuie efectuată doar după o temeinică asigurare; evitaţi efectuarea depăşirilor care, în condiţiile vizibilităţii reduse, se dovedesc extrem de periculoase!

- Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când carosabilul este umed sau vizibilitatea este redusă din cauza ceţii sau altor precipitaţii!


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or