Din groapa-n... gropi        Iesim din iarna cu pasi grabiti, iar cei ce o fac cu masina au parte de multe gauri in asfalt... si in buget. Unii se bucura, altii ofteaza. Mecanici si soferi au aceeasi tema de discutie: costul reparatiei pentru masina.

cnadnr

        Aproape nu exista drum principal sau secundar, pe care sa nu simti tensiunea si socul in amortizoare, bucse, bascule, pivoti si alte piese din angrenajul masini.

        Pe care sa o iei, pe care sa o lasi (groapa din asfalt). Iata mai jos cateva imagini care vorbesc de la sine. Sa fim corecti pana la capat: am intalnit si o exceptie. Recent asfaltata. Se poate.

       Aceeasi situatie degradanta este si in cazul DN4 Soseaua Bucuresti - Oltenita. CNADNR "tace si face". Executa veniturile persoanelor juridice sau fizice pentru lipsa rovinietei constatata in anul 2011. Desi amenzile au fost platite voit sau prin executare, la 4 ani distanta, printr-o procedura de executare rapida, in 24 h de la notificare, CNADNR goleste conturile pe motiv de 28 € despagubiri plus cheltuieli de executare. Apare firesc intrebarea de ce nu s-au recuperat aceste sume in 2011? De ce tocmai acum la inceput de 2015, aceasta prigoana impotriva cetatenilor?

 

DSC 0607DSC 0620DSC 0621DSC 0629DSC 0635DSC 0642

DSC 0645


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or