Acţiuni ale poliţiştilor rutieri pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic Poliţişti rutieri desfăşoară zilnic, pe toate drumurile publice din judeţ, acţiuni menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, neregulile constatate fiind sancţionate potrivit legii.

Astfel, în ultimele trei zile, în timpul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au identificat mai multe persoane, care conduceau autovehicule, fără să posede permis sau în timp ce se aflau sub influenţa alcoolului, fiind cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite, pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

politia 13 600x399

- În noaptea de 14/15 februarie 2015, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa au depistat, pe raza comunei Frumuşani, un autoturism, condus de F. Gheorghe, de 36 ani, din Oraşul Popeşti - Leordeni, judeţul Ilfov, care nu posedă permis de conducere.

politie trafic

- În noaptea de 15/16 februarie 2015, poliţişti din Budeşti au depistat, pe DN 4, în localitatea Frumuşani, un autoturism condus de R. Marian, de 39 ani, din comuna Dorobanţu, judeţul Călăraşi, care avea o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În toate aceste situaţii au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or