10 IUNIE 2012, ALEGERILE LOCALE - PREGATIRI

CALARASI - Prefectul judeţului Călăraşi s-a întâlnit cu şefii structurilor M.A.I. din judeţ în vederea distribuirii celor 233 secţii de votare pentru asigurarea pazei pe perioada prevăzută de lege pentru buna desfăşurare a alegerilor locale din 10 iunie 2012.
 

După discuţii şi în funcţie de situaţia operativă căreia trebuie să-i facă faţă cu personalul disponibil s-a stabilit:

  • Inspectoratul de Poliţie Judeţean va asigura paza a 95 de secţii de votare
  • Inspectoratul de Jandarmi Judeţean va asigura paza a 47 de secţii de votare
  • Serviciul Judeţean de Poliţie de Frontieră Călăraşi va asigura paza a 51 secţii de votare
  • Inspectoratul General pentru Situaţi de Urgenţă Călăraşi va asigura paza a 37 de secţii de votare
  • Instituţia Prefectului judeţului Călăraşi prin serviciile de Permise şi Paşapoarte va asigura paza a 3 secţii de votare.

PREFECTURA INSTRUCTAJ

PREFECTURA INSTR


In sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean a avut loc întâlnirea Prefectului judeţului Călăraşi şi a conducerii BEJ Călăraşi cu preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale de circumscripţie locală.


Cu această ocazie s-au înmânat ştampilele BEC şi a fost făcut un scurt instructaj.„Ştiu că mulţi dintre cei care sunt preşedinţi şi locţiitori în birourile de circumscripţie electorală au experienţa unor alegeri anterioare şi sunt convins că vor putea să facă faţă cu succes activităţilor pe care le presupune această calitate. La fel, sunt convins că cei cu care m-am întâlnit astăzi vor da dovadă de profesionalism, de verticalitate şi de corectitudine în coordonarea procesului electoral pentru alegerile locale din 10 iunie 2012. I-am asigurat pe preşedinţi şi pe locţiitori de întreaga disponibilitate a Prefectului şi a salariaţilor Instituţiei Prefectului pentru lămurirea sau soluţionarea eventualelor probleme întâmpinate, precum şi de faptul că la Prefectură vor găsi profesionalism şi corectitudine." – Emil MUŞAT, Prefectul judeţului Călăraşi

Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or