Reţinut de poliţişti, după ce a sustras un autoturism şi un mopedLa data de 01 aprilie 2015, poliţiştii din Olteniţa au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 22 ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, bănuit de furt calificat şi conducerea unui autovehicul, fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, a fost identificat P. Marius, de 22 ani, din comuna Luica, pe care-l bănuiesc de sustragerea, în cursul lunii ianuarie 2015, a unui autoturism, de pe raza municipiului Olteniţa, pe care l-a condus şi abandonat, şi a unui moped din Luica.

Probatoriului administrat a reţinu în sarcina tânărului săvârşirea şi a altei infracţiuni de furt dintr-un autoturism de pe raza municipiului Olteniţa. Poliţiştii au constatat că P. Marius nu posedă nici permis de conducere.

          Bărbatul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

furt masina


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or