Peste 100 de jandarmi angenaţi în misiuni de ordine publică de Sfintele Sărbători PascalePe timpul oficierii slujbelor religioase,jandarmii vor fi prezenţi în zona lăcaşelor de cult din municipiile Călăraşi şi Olteniţa, localităţile Budeşti, Frumuşani, Lehliu-Gară, Nana şi Chirnogi.

În aceeaşi perioadă, efectivele Detaşamentului de Jandarmi Olteniţa vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice dedicate „Zilelor Municipiul Olteniţa”, care se desfăşoară în Piaţa centrală din municipiu.

În zilele de 12 şi 13 aprilie, jandarmii călărăşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la manifestările cultural-artistice dedicate „Sărbătorilor Pascale”, care vor avea loc pe platoul din faţa Consiliului Judeţean Călăraşi.

zo statuia

Pentru evitarea evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor care participă la

aceste manifestări, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să se evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

zo bazin


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or