„Ajută-i să-şi lărgească orizontul”Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi a găzduit o expoziţie de tablouri create, prin metoda quilling, de copiii Asociaţiei de sprijin a copiilor handicapaţi fizic – România, Filiala Călăraşi.

În contextul demersurilor pe care Poliţia le face pentru a se apropia de comunitate, ale cărei interese legitime le serveşte, pentru oferirea unui serviciu public de calitate, la data de 22 mai 2015, când creştinii sărbătoresc Înălţarea Domnului şi Sfinţii Constantin şi Elena, la sediul IPJ Călăraşi a avut loc o expoziţie de obiecte ornamentale, realizate de copiii cu handicap.

Alături de aceşti copii şi părinţii lor, de poliţişti, la activitate au fost invitaţi Prefectul judeţului, elevi şi profesori din cadrul şcolilor din municipiul Călăraşi, oameni de afaceri locali şi o vedetă a unui post de televiziune.

În semn de apreciere a muncii acestor copii, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi le-a oferit diplome şi titlul de „prietenii poliţiştilor” tuturor tinerilor care au creat tablourile expuse.

Emoţia resimţită la momentul la care realizezi talentul şi efortul depus de aceştia i-a făcut pe poliţişti să-şi dorească să le fie alături şi să promoveze creaţiile lor, pentru ca modul de viaţă şi preocupările acestor copii să fie cunoscute de cât mai mulţi oameni.   

zzz 011

zzz 027zzz 032                      


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or