Programul zilelor Municipiului OltenitaProgramul zilelor Municipiului Oltenita

picturaASFALT 

Oltenitenii pregatesc actiuni sportive, jocuri amuzante pentru copii si alte evenimente pentru a sarbatori Zilele Municipiului Oltenita.

 picturaFATA

Vineri, 20 Aprilie, incepand cu ora 10, in parcul mare, s-a desfasurat un concurs de desene pe tema "Orasul Meu", in care gradinitele si-au expus lucrarile pe ...sfoara. Copiii au primit cate 5 blocuri de desen, creioane colorate, pensule si acuarele. Au mai avut loc concursuri de desen pe asfalt si de face-painting pentru copii.

fluturiOLTENITA
 

Sambata, 21 Aprilie, baza sportiva din parcul central Oltenita va gazdui mai multe meciuri de fotbal. De la 09:30 vor juca clasele V-VIII, de la 12:00 clasele IX-XII, iar de la 13:00 vor juca seniorii. La ora 17:00 va incepe un concurs de aruncari la cos, pentru clasele V-XII si seniori. Festivalul de premiere va avea loc dupa ora 18:00.

UPDATE / GALERTIE FOTO


desenedesene1desene2
desene3
desene4

desene5

desene6

desene7

desene8

desene9

desenee

echipa

kart

kart1

karturi

premier

premiere

premiere1

premiere2

premiere3

premiere4

premiere7
 

Duminica, 22 Aprilie, pe Bd. Tineretului, se vor desfasura mai multe evenimente pentru copii, dar si pentru adolescenti. Incepand cu ora 10:00 vor avea loc concursuri de alergare in saci si pe role, competitii de sah pentru clasele V-XII, intreceri de carturi. La ora 11:00 vom avea alergare de rezistenta si un concurs de desenat pentru copiii de gradinita cu tema "Orasul meu". Festivitatea de premiere pentru aceste concursuri va avea loc la ora 12:00. O competitie de sah, pentru seniori, va incepe la ora 16:00, urmata de festivitatea de premiere de la ora 18:30.
 


copiii premiatiProgramul a fost realizat de prof. Cristina Dragan, careia ii multumim ( inca o data) pentru amabilitate. (Valentin TOGOI)


Comentarii (1)

  • daiana petcu
    era suficient o zi de distractie .au fost cam multe iar pentru cei ce locuiesc in jurul scenei nu cred ca au fost prea incantati, primaria a cerut acordul acestor oameni? cat costa acest balci si din banii cui? banii cheltuiti pe asa zise vedete puteau fi folositi la iluminatul public pe strazile de la periferia drasului.aceste zone sunt foarte prost iluminate in timp ce centru orasului este luminat non stop.

500 caractere ramase

Cancel or