Newsletter

Cotele apelor Dunarii - Oltenita

Chirnogi

comuna_chirnogi_primariaEste situata la cca. 5 kilometri de Oltenita, pe DN 41 (soseaua ce leaga municipiile Oltenita si Giurgiu). Comuna Chirnogi are aproximativ 19 900 de hectare, din care cca 19 300 ha in extravilan.

Dupa numarul cladirilor, comuna Chirnogi se situeaza intr-un clasament ad-hoc inaintea altor localitati din judetul Calarasi ridicate la statutul de oras: Fundulea si Lehliu-Gara.

 

Click aici pentru mai multe detalii si poze comuna Chirnogi.

Tâlhărie la Chirnogi

Politia OActivităţile de cercetare şi investigaţiile efectuate în comun de poliţişti ai Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Olteniţa şi Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au condus la identificarea lui D. Irinel, de 19 ani, din comuna Chirnogi, care a agresat fizic şi deposedat de o sumă de bani pe C. Ioana, angajata unei societăţi comerciale din aceeaşi localitate.
În seara de 13 iunie a.c., agresorul a pătruns în incinta unei societăţi comerciale aflată pe raza comunei Chirnogi, unde a lovit-o pe angajată cu un cuţit şi a deposedat-o de o sumă de bani. Victima, care a suferit răni grave (agresiune declarativă, traumatism cranio - cerebral, plăgi multiple de scalp, şoc hemoragic) se află internată la

Articol complet: Tâlhărie la Chirnogi

Accident rutier pe DN 41, în Chirnogi

SMURDCHIRNOGI - Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care acuza dureri acute la nivelul toracelui, în urma unui accident rutier produs pe DN 41, în comuna Chirnogi, a necesitat intervenţia rapidă a unui echipaj SMURD din Oltenita, care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat de urgenţă la spital.

Conducătorul autoturismului, Alina D., în vârstă de 37 de ani, a

Articol complet: Accident rutier pe DN 41, în Chirnogi

Atentie! S-a facut tulburelu'

struguriCHIRNOGI - Desi nu a fost o recolta la fel de buna ca anul trecut, in aceasta toamna strugurii au fost mai copti si mai dulci. Gospodarii din Chirnogi s-au grabit sa-si culeaga viile, sperand sa faca un vin bun care sa le ajunga macar pana la Boboteaza. Unii, spre marea lor disperare, au constatat ca via le fusese culeasa, total sau partial, ceea ce a dus la adevarate drame. 

Chiar daca e o vorba care spune ca la Chirnogi se face vin cata apa are fantana, cei mai multi dintre chirnogeni se lauda ca anul acesta vor avea vin putin si bun.  

Caldura acestui octombrie a grabit fermentatia si iata ca tulburelul e gata. Multi au inceput sa guste din licoare si au uitat ca nu au voie sa urce la volan. Poliţiştii rutieri din Olteniţa au desfăşurat ieri o acţiune pe D.N. 41 în comuna Chirnogi, în timpul căreia au fost depistaţi mai mulţi şoferi sub influenţa alcoolului.

Articol complet: Atentie! S-a facut tulburelu'

Trei tineri cu cagule au batut si jefuit doi pensionari din Chirnogi

talharie  Chirnogi1UPDATE (16.08.2012): HOTII AU ASCUNS BANII IN PACHETE DE TIGARI SI JUCARII DE PLUS. vezi foto.

Judecatoria Oltenita a emis mandate de arestare.

CHIRNOGI - Trei tineri din Chirnogi,  având feţele acoperite cu cagule, au pătruns peste două persoane in vârsta, le-au imobilizat şi lovit şi le-au sustras din locuinţă suma de 7500 lei.

In mai puţin de 20 de ore de la comiterea tâlhăriei, s-a reuşit identificarea suspecţilor. Acestia sunt: N. Ştefan, de 18 ani, D. Constantin, de 23 ani, şi Ţ. David, de 17 ani, toti din comuna Chirnogi. Cei trei au fost retinuti de Politie. 

De la locuinţele agresorilor s-a recuperat suma de 7100 lei, care a fost restituită

Articol complet: Trei tineri cu cagule au batut si jefuit doi pensionari din Chirnogi

CartusulMeu.ro

PROMOTIE la Smart Office-Oltenita

0734.284.000 / B-dul Tineretului 155

smartoffice img. magazin

Pauza de cafea

Gasesti in Oltenita

De pe Facebook adunate

Acum poti posta gratuit bannerul
Oltenita-online.ro pe website-ul tau.

Oltenita Online