S-a rasturnat cu camioneta de pe dig
CHIRNOGI

Accident rutier

În ziua de 12 iunie a.c., ora 12.04, Secţia de Poliţie Rurală Olteniţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe digul de protecţie din apropierea comunei Chirnogi s-a produs un accident.

Din verificările efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a constatat că A. Vasile, de 39 ani, din comuna Chirnogi, conducea o camionetă pe digul de protecţie al Dunării, în afara localităţii Chirnogi, şi, pe fondul unei defecţiuni la sistemul de direcţie, s-a răsturnat.

Două persoane au suferit vătămări corporale uşoare – D. Ioana, de 57 ani, şi C. Gheorghe, de 62 ani, pasageri în autovehicul, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Trei persoane care au fost implicate într-un accident, în urma răsturnării unui vehicul neînmatriculat de pe un dig în zona Chirnogi, au necesitat intervenţia unui echipaj SMURD Olteniţa, care le-a acordat primul ajutor.

În data de 12.06.2012, ora 12.06, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 să intervină pe raza localităţii Chirnogi, pe un drum neamenajat, pentru acordarea primului ajutor unor persoane, Ioana D., în vârstă de 57 de ani şi Gheorghe C., în vârstă de 62 de ani, victime ale unui accident rutier, în urma răsturnării de pe dig a unei autoutilitare TV neînmatriculate, în care se aflau trei persoane.

La sosirea echipajului de prim ajutor, Vasile A., în vârstă de 42 de ani (conducător auto) era conştient, stabil hemo-dinamic, refuzând examinarea şi transportul la spital. Cea de-a doua victimă a accidentului rutier, Ioana D., era conştientă, prezenta traumatism cranio cerebral şi plagă de aproximativ 12 centimetri la nivelul capului în zona parietală, iar cea de-a treia persoană care se afla în vehicul, Gheorghe C. era conştient şi prezenta traumatism cranio cerebral minor şi excoriaţii la nivelul feţei. Cele două persoane au primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, după care au fost monitorizate şi transportate de urgenţă la spitalul din oraşul Olteniţa cu admisie de oxigen.chirnogi sfarsit de localitate


Baut la volan


Un bărbat din Chirnogi a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua de 12 iunie a.c., ora 1440, agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Olteniţa au oprit în trafic, pe strada Zambilei, din comuna Chirnogi, autoturismul marca Dacia, condus de S. Cornel, de 21 ani, din localitate.
În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni rutiere.


***********************************************************
A T E N T I E !

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi reducerea riscului de victimizare a participanţilor la trafic, poliţiştii recomandă conducătorilor auto:

  • Respectaţi regimul legal de viteză pe drumurile publice!
  • Adaptaţi viteza dumneavoastră de deplasare în funcţie de:

-condiţiile de trafic
-condiţiile meteo (ceaţă, mâzgă, ploaie);
-condiţiile de vizibilitate (lipsa iluminatului public, noapte etc.)

  • Păstraţi, în mers, o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa dumneavoastră, pentru a putea evita o eventuală coliziune cu acesta în cazul reducerii bruşte a vitezei sau opririi pe neaşteptate!
  • Reduceţi viteza în următoarele situaţii:

-în curbe periculoase sau lipsite de vizibilitate;
-la trecerile pe lângă animale;
-în perimetrul pieţelor aglomerate;
-la trecerile pentru pietoni semnalizate prin indicatoare sau marcaje!

Dacă aţi consumat băuturi alcoolice, în nici un caz nu urcaţi la volan! În cazul producerii unui accident, limitele pedepselor stabilite de lege pentru conducătorul auto aflat sub influenţa alcoolului sunt considerabil mai mari!

Reflectaţi şi optaţi pentru responsabilitate în trafic!

 

 


Comentarii (1)

  • D> Ionescu
    Informatii reci, directe, seci, fara suflet.fara ddiscutie. Multinationalele nu au suflet , leagatura cu locul Sevede ca nu aveti treaba cu locul ca sinteti o multinationala daia pe profit
    . IMPERIALISTI

500 caractere ramase

Cancel or