Trei tineri cu cagule au batut si jefuit doi pensionari din ChirnogiUPDATE (16.08.2012): Poliţiştii i-au prezentat ieri Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă, pe N. Ştefan, de 18 ani, D. Constantin, de 23 ani, şi Ţ. David, de 17 ani, toţi din comuna Chirnogi, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.


Cei trei sunt suspectaţi că, în noaptea de 13/14 august a.c., având feţele acoperite cu cagule, au pătruns peste două persoane, soţ şi soţie, cu vârstele de 79 şi 82 ani, pe care i-au imobilizat şi lovit şi le-au sustras din locuinţă suma de 7500 lei.


În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele agresorilor, poliţiştii au recuperat 7100 lei, bani ascunşi de suspecţi în jucării de pluş şi pachete de ţigări.

               talharie  Chirnogi1  talharie  Chirnogi2

               talharie  Chirnogi3  talharie  Chirnogi4

               talharie  Chirnogi5  talharie  Chirnogi6

talharie  Chirnogi8
Suma recuperată a fost restituită părţilor vătămate.

Instanţa de judecată a emis pe numele celor doi suspecţi majori mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar pe numele suspectului minor mandat de arestare pe 19 zile.


Aceştia au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

 

Poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit să identifice trei tineri din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, care au imobilizat şi agresat doi bătrini şi le-au sustras o sumă de bani / prejudiciul a fost recuperat, iar suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

 

În noaptea de 13/14 august a.c., N. Ştefan, de 18 ani, D. Constantin, de 23 ani, şi Ţ. David, de 17 ani, având feţele acoperite cu cagule, au pătruns peste două persoane, soţ şi soţie, cu vârstele de 79 şi 82 ani, le-au imobilizat şi lovit şi le-au sustras din locuinţă suma de 7500 lei.


În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Municipiului Olteniţa şi Secţiei Rurale Olteniţa, în mai puţin de 20 de ore de la comiterea tâlhăriei, s-a reuşit identificarea suspecţilor.
În urma percheziţiilor efectuate ieri cu sprijinul jandarmilor, de la locuinţele agresorilor s-a recuperat suma de 7100 lei, care a fost restituită părţior vătămate.


N. Ştefan, D. Constantin şi Ţ. David au fost reţinuţi aseară de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.


Aceştia vor fi prezentaţi astăzi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi.

(IPJ CL)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or