Atentie! S-a facut tulburelu'CHIRNOGI - Desi nu a fost o recolta la fel de buna ca anul trecut, in aceasta toamna strugurii au fost mai copti si mai dulci. Gospodarii din Chirnogi s-au grabit sa-si culeaga viile, sperand sa faca un vin bun care sa le ajunga macar pana la Boboteaza. Unii, spre marea lor disperare, au constatat ca via le fusese culeasa, total sau partial, ceea ce a dus la adevarate drame.


struguriChiar daca e o vorba care spune ca la Chirnogi se face vin cata apa are fantana, cei mai multi dintre chirnogeni se lauda ca anul acesta vor avea vin putin si bun.


Caldura acestui octombrie a grabit fermentatia si iata ca tulburelul e gata. Multi au inceput sa guste din licoare si au uitat ca nu au voie sa urce la volan.

Poliţiştii rutieri din Olteniţa au desfăşurat ieri o acţiune pe D.N. 41 în comuna Chirnogi, în timpul căreia au fost depistaţi mai mulţi şoferi sub influenţa alcoolului.

 

 

 

 

Acţiune, desfăşurată de poliţişti pe DN 41, pentru reducerea riscului rutier
Mai mulţi conducători auto au fost prinşi conducând sub influenţa alcoolului 
 
 
 
 
Poliţiştii rutieri din Olteniţa au desfăşurat ieri o acţiune pe D.N. 41, în comuna Chirnogi, pentru reducerea riscului rutier, în timpul căreia au fost depistaţi mai mulţi şoferi, care conduceau tractoare, fiind sub influenţa alcoolului.
 
Exemple: - C. Ion, de 41 ani, a fost depistat în timp ce conducea un tractor, având o concentraţie alcoolică de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice; 
- T. Ionel, de 43 ani, a fost prins de poliţişti, conducând un tractor după ce a consumat alcool. Fiind testat cu etilotestul a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional în baza OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 
 - poliţiştii l-au identificat şi pe P. Gheorghe, de 39 ani, care conducea un tractor, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. La testarea sa cu etilotestul, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. (IPJ CL)

 

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or