Accident rutier pe DN 41, în Chirnogi 

Intervenţie SMURD

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care acuza dureri acute la nivelul toracelui, în urma unui accident rutier produs pe DN 41, în comuna Chirnogi, a necesitat intervenţia rapidă a unui echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat de urgenţă la spital.

 

În data de 26.03.2013, ora 06.32, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să intervină pe raza localităţii Chirnogi, pe DN 41, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, Alexandru D., care a suferit traumatisme la nivelul toracelui în urma unui accident rutier, după ce autovehiculul marca Skoda (înmatriculat în Bucureşti), în care se afla, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

 

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul accidentului, bărbatul (pasager dreapta faţă) era conştient şi acuza dureri acute la nivelul toracelui.

 

Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acordat primul ajutor bărbatului, i-au aplicat guler cervical, i-au administrat oxigen, după care acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Conducătorul autoturismului, Alina D., în vârstă de 37 de ani, a refuzat examinarea şi transportul la o unitate spitalicească. (I.S.U. „Barbu Ştirbei" Călăraşi)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or