Newsletter

Cotele apelor Dunarii - Oltenita

Chiselet

primarie_comuna_chiseletEste situata la cca. 22 de kilometri de Oltenita, pe DN 31 (soseaua ce leaga municipiile Oltenita si Calarasi).

Pe teritoriul comunei se afla situl arheologic Magura Fundeanca (sau Fundul Chiselet), la jumatatea distantei dintre Dunare si comuna.

 

Click aici pentru mai multe detalii si poze comuna Chiselet.

Autobuz cu pasageri, răsturnat la Chiselet

drum inchis OltenitaCHISELET - Un autobuz în care se aflau 15 persoane a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea DN 31, la ieşirea din comuna Chiselet.

Paramedicii SMURD au intervenit rapid pentru preluarea şi acordarea primului ajutor mai multor persoane, victime ale accidentului rutier.
În autobuz se aflau 15 persoane, iar în urma accidentului au rezultat trei victime, una dintre persoane a fost preluată de un echipaj SMURD, celelalte de către SAJ.

Evenimentul s-a produs marti, 26 martie a.c., ora 21:20, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum alunecos.

Articol complet: Autobuz cu pasageri, răsturnat la Chiselet

Dr. Raed Arafat va inaugura doua noi statii SMURD, la Budesti si Chiselet

SMURD OltenitaJoi, 21.02.2012, în localitatea Budeşti, va avea loc festivitatea de inaugurare a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD Budeşti), în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii - doctor Raed Arafat şi a inspectorului general al I.G.S.U. – general Ioan Baş.

Tot joi, la Chiselet, se va desfăşura festivitatea de inaugurare a SMURD Chiselet.

Statia SMURD Oltenita va implini un an de activitate la inceputul lunii martie.

Articol complet: Dr. Raed Arafat va inaugura doua noi statii SMURD, la Budesti si Chiselet

Cetateni din Oltenita si Curcani, prinsi la furat porumb in Chiselet

Furt PorumbCHISELET - Zece persoane din Curcani, Nana si Oltenita au fost prinse in timp ce furau porumb din culturile din zona Chiselet.

Proprietarii culturilor sunt ingroziti de amploarea furturilor din acest an, mai ales ca a fost o recolta mai saraca. Multi au inceput recoltatul mai devreme tocmai pentru a preveni furturile.

În ziua de 02 septembrie a.c., ora 09.50, Politia a fost sesizata despre faptul că mai multe persoane sustrag porumb dintr-o cultură din extravilanul comunei Chiselet, judeţul Călăraşi.

Poliţiştii i-au surprins in flagrant pe cei zece si au stabilit identitatea suspecţilor. Ei sunt: 

Articol complet: Cetateni din Oltenita si Curcani, prinsi la furat porumb in Chiselet

Nepotul i-a "usurat" de peste 25.000 de lei

BaniCHISELET - La inceputul lunii august,  P. Mihail, de 45 ani, din comuna Chiselet, a reclamat că, în cursul lunii iulie a.c., persoane necunoscute au sustras din locuinţa şi din autovehiculul parcat în faţa casei bijuterii şi bani în valoare totală de aproximativ 26600 lei. 

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Olteniţa, a fost identificat minorul E.M., de 13 ani, din comuna Chiselet, suspect de furt din locuinţă. Acesta este chiar nepotul victimei.

Pana in prezent s-a reusit recuperarea sumei de 2900 lei.

Articol complet: Nepotul i-a "usurat" de peste 25.000 de lei

Din cauza soselei umede, a intrat cu masina in gard

Chiselet arhiva
CHISELET - În această dimineaţă, în jurul orei 05.10, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe D.N. 31, în comuna Chiselet, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), S. Gheorghe, de 33 ani, din localitate, a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a

Articol complet: Din cauza soselei umede, a intrat cu masina in gard

Braconaj piscicol - Chiselet

PESCARI PE DUNARE IN BARCA

CHISELET - La km 403 Dunare, mal stâng, au fost depistaţi D. Tică, de 44 ani, şi R. Marian, de 35 ani, ambii din comuna Chiselet, judeţul Călăraşi, care pescuiau cu ajutorul unor crâsnice, fără a poseda autorizaţie de pescuit comercial, în perioada de prohibiţie a peştelui.

Articol complet: Braconaj piscicol - Chiselet

CartusulMeu.ro

PROMOTIE la Smart Office-Oltenita

0734.284.000 / B-dul Tineretului 155

smartoffice img. magazin

Pauza de cafea

Gasesti in Oltenita

De pe Facebook adunate

Acum poti posta gratuit bannerul
Oltenita-online.ro pe website-ul tau.

Oltenita Online