Din cauza soselei umede, a intrat cu masina in gard
CHISELET - În această dimineaţă, în jurul orei 05.10, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe D.N. 31, în comuna Chiselet, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), S. Gheorghe, de 33 ani, din localitate, a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor G. Vasile, de 52 ani, şi P. Ionuţ, de 31 ani, ambii din comuna Chiselet, care au fost transportaţi la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză vor fi continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentelor.

Chiselet arhiva

În condiţiile unui carosabil umed şi al precipitaţiilor anunţate pentru judeţul Călăraşi, poliţiştii atrag atenţia conducătorilor auto că pe vreme ploioasă viteza mare de deplasare se dovedeşte extrem de periculoasă, de nenumărate ori fiind cauza de producere a unor grave accidente.


"Recomandăm ca în astfel de condiţii meteorologice să fie folosite permanent luminile de întâlnire, să se circule cu prudenţă sporită, viteză redusă şi să se mărească distanţa în mers între autovehicule!"  (INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI CĂLĂRAŞI)

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or