Newsletter

Cotele apelor Dunarii - Oltenita

Curcani

Este situata la cca. 12 kilometri de Oltenita si aproximativ 50 km de Bucuresti, pe DN 4 (soseaua Bucuresti - Oltenita) si este formata din doua localitati: Curcani si Salcioara.

Click aici pentru mai multe detalii comuna Curcani.

Tigari de contrabanda la Curcani

2CURCANI - Poliţiştii au găsit într-un autoturism, în comuna Curcani, 13 000 de ţigarete netimbrate şi fără documente legale. Bunurile au fost confiscate, suspecţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

În baza datelor deţinute, în seara de 31 octombrie a.c., ora 17,15, poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Curcani au depistat pe D.N. 4, pe raza comunei Curcani, judeţul Călăraşi, autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Republica Bulgaria, în care se aflau

Articol complet: Tigari de contrabanda la Curcani

Daca esti beat, nu iti trebuie permis

Politia"Daca esti beat, nu iti trebuie permis!" - se pare ca asa a gandit un cetatean din comuna Curcani, care dupa ce a golit mai multe pahare s-a urcat la volanul unei masini fara sa fie poseor de permis de conducere auto.

În data de 04 octombrie a.c., ora 16.05, patrula de poliţie a Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, împreună cu

Articol complet: Daca esti beat, nu iti trebuie permis

News Alert: Percheziţii domiciliare pe raza comunelor Şoldanu şi Curcani

perchezitii1UPDATE (12.35): 18 persoane, cu vârste între 20 şi 48 de ani, din comunele Curcani şi Şoldanu, conduse la sediul Poliţiei Municipiului Olteniţa, sunt audiate în prezent de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptelor, urmând să fie luate toate măsurile legale care se impun.

În seara de 15 iulie a.c., între membri ai două familii din comuna Luica a izbucnit un conflict spontan, în care au fost implicate ulterior şi rudele acestora din comunele Curcani şi Şoldanu. În încăierarea produsă pe stradă, suspecţii au folosit obiecte contondente şi arme albe, starea conflictuală fiind aplanată doar după intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, care au efectuat şi focuri de avertisment în plan vertical. În urma agresiunii, patru bărbaţi din Curcani au suferit vătămări corporale, iar un autoturism a fost avariat.

08.00: Poliţişti şi jandarmi din Călăraşi desfăşoară în această dimineaţă, in baza autorizatiilor emise de instanta de judecata, 17 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Şoldanu şi Curcani, la mai multe persoane, suspecte de savârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe, în urma unui conflict spontan care a avut loc duminică pe raza comunei Luica.
La activităţi participă efective de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi - serviciile de investigaţii criminale şi intervenţie rapidă şi Poliţiei Municipiului Olteniţa şi Secţiei de Poliţie Rurală Curcani, fiind sprijiniţi de jandarmi din cadrul IJJ Călăraşi.

Articol complet: News Alert: Percheziţii domiciliare pe raza comunelor Şoldanu şi Curcani

Un candidat din Curcani a distrus urnele din trei secţii de votare

curcani

UPDATE (14.06.2012) ALEGERILE DIN COMUNA CURCANI SE VOR RELUA. VEZI DETALII
UPDATE (11.06.2012; 20.00): Instanţa de judecată a emis în urmă cu puţin timp mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor opt persoane.
UPDATE (11.06.2012)
: OPT PERSOANE AU FOST RETINUTE.
CURCANI
- Un bărbat din comuna Curcani, care a distrus urnele din trei secţii de votare, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Secţia 3 de Poliţie Rurală Curcani a fost sesizată astăzi, la ora 09.00, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în Secţiile de votare nr. 1, 2 şi 3 Curcani, din incinta şcolii generale, au fost distruse urnele de vot. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspectul, un bărbat de 42 ani, candidat la funcţia de primar al 

Articol complet: Un candidat din Curcani a distrus urnele din trei secţii de votare

Comuna Curcani

Comuna Curcani
 
Este situata la cca. 12 kilometri de Oltenita si aproximativ 50 km de Bucuresti, pe DN 4 (soseaua Bucuresti - Oltenita) si este formata din doua localitati: Curcani si Salcioara.
 
Comuna Curcani are aproximativ 5520 de hectare, din care cca 4800 ha in extravilan.
 
Daca la recensamantul din anul 2002, comuna Curcani avea 5233 de locuitori, in 2011 totalul populaţiei stabile era de 5093 de persoane, din care români 3245, romi 1845, alte etnii 3, conform rezultatelor provizorii publicate de Institutul Naţional de Statistică.
 
Jocul de oina are o puternica traditie in comuna, echipa locala Recolta fiind campioana nationala in 1957.
 
 
Primaria  Curcani
 
Primar: Aurel Gazu
Viceprimar: 

Articol complet: Comuna Curcani

CartusulMeu.ro

PROMOTIE la Smart Office-Oltenita

0734.284.000 / B-dul Tineretului 155

smartoffice img. magazin

Pauza de cafea

Gasesti in Oltenita

De pe Facebook adunate

Acum poti posta gratuit bannerul
Oltenita-online.ro pe website-ul tau.

Oltenita Online