Daca esti beat, nu iti trebuie permisCURCANI -  În data de 04 octombrie a.c., ora 16.05, patrula de poliţie a Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, împreună cu un agent al Postului de poliţie Nana, a oprit pentru control, pe raza Comunei Curcani, autoturismul marca Seat, condus de S. Vasile, de 23 ani, din aceeaşi localitate.


Procedând la verificarea conducătorului auto, s-a stabilit faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.


În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie prin parchet.

 

********************

 

FRUMUSANI - În ziua de 04 octombrie a.c., ora 16.20, un agent din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti a depistat în trafic, pe D.J 100, în Comuna Frumuşani, pe A. Robert Iosif, de 18 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un tractor rutier, fără a poseda permis de conducere.


Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

 

********************

 

VASILATI - În ziua de 03 octombrie a.c., ora 09.45, agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti au depistat în trafic, pe D.J. 301, pe raza Comunei Vasilaţi, pe B. Sabin, de 41 ani, din Comuna Gălbinaşi, în timp ce conducea motocicleta marca Hoinar, neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere.


În cauza s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Republicată, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.

 

 *********************

 

CIOCANESTI - În ziua de 03 octombrie a.c., agenţi ai Postului de poliţie Ciocăneşti au depistat pe strada Romaniţelor, din Comuna Ciocăneşti, pe B. Mihai Valentin, de 22 ani, care conducea autoturismul marca Hyudai, fără a poseda permis de conducere.


În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule, urmând a se propune soluţie prin parchet.

*******************

OLTENITA - In ziua de 03 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza Municipiului Olteniţa, au oprit pentru control, pe Bulevardul 22 Decembrie, din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Dacia, condus de C. Iordan, de 55 ani, din Municipiul Bucureşti, ocazie cu care s-a constatat că acesta emana halenă alcoolică. 


Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,45 mg./ litru alcool pur în aerul expirat şi i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

******************

OLTENITA - În seara zilei de 03 octombrie a.c., în jurul orei 22.50, poliţiştii Biroului Ordine Publică Urban Olteniţa au oprit pentru control, pe Bulevardul Tineretului, din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Dacia, condus de C. Vasile, de 52 ani, din Municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit de asemenea, că bărbatul avea permisul de conducere reţinut din anul 2009, pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet. (IPJ CALARASI)

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or