Newsletter

Cotele apelor Dunarii - Oltenita

Radovanu

radovanu primaria

Comuna Radovanu este situata la aproximativ 20 de kilometri de Oltenita si la cca 50 km. de Bucuresti (DJ 411, DJ 403) si este formata din localitatile Radovanu si Valea Popii.

In 2002 avea o populatie de 4400 de locuitori. Conform rezultatelor provizorii publicate de Institutul Naţional de Statistică, totalul populaţiei stabile din Comuna Radovanu era in 2011 de 4185 persoane, din care români 4090.

Click aici pentru mai multe detalii si poze comuna Radovanu.

Nesimtirea este biodegradabila?

radovanu izvor mizerieRADOVANU - Renumita pentru numeroasele sale izvoare, comuna Radovanu a devenit in ultimii ani loc de pelerinaj pentru "orasenii" din Oltenita si Bucuresti care cauta apa curata si, mai ales, fara bani. Localnicii au amenajat 16 cismele, inlesnind accesul insetatilor catre licoarea vietii. Zilnic, zeci  de "turisti" vin cu masinile si se aprovizioneaza cu apa in butoaie, bazine ori pet-uri. 

Articol complet: Nesimtirea este biodegradabila?

Comuna Radovanu

radovanu primariaComuna Radovanu este situata la aproximativ 20 de kilometri de Oltenita si la cca 50 km. de Bucuresti (DJ 411, DJ 403) si este formata din localitatile Radovanu si Valea Popii.

Articol complet: Comuna Radovanu

CartusulMeu.ro

PROMOTIE la Smart Office-Oltenita

0734.284.000 / B-dul Tineretului 155

smartoffice img. magazin

Pauza de cafea

Gasesti in Oltenita

De pe Facebook adunate

Acum poti posta gratuit bannerul
Oltenita-online.ro pe website-ul tau.

Oltenita Online