Amintiri din campanie (2)Campania electorala s-a incheiat. Unii au castigat, altii au pierdut. Felicitari celor care si-au incheiat mandatul, pentru lucrurile bune pe care le-au facut pentru olteniteni. Echipei castigatoare ii dorim succes, intelepciune si putere de munca pentru rezolvarea problemelor Oltenitei si a promisiunilor din campanie.


Desi au fost cateva incercari de marketing online, in cadrul acestei campanii electorale principala forma de popularizare a mesajelor politicienilor a fost prin bannere stradale. Cat de bun a fost mesajul si cat de inspirata a fost amplasarea acestor bannere - va lasam pe dumneavoastra sa concluzionati.

 

DD Tineretului

 

USL Tineretului

 

DD Bdul Marasesti

 

In timpul campaniei pentru "locale", unele bannere au fost postate, din greseala sau intentionat, total aiurea. Desi puse in zone de trafic intens, bannerele au fost "ascunse" cu grija prin verdeata copacilor. Unele au fost de-a dreptul... in pom. Nu s-a inteles nici mesajul si nici nu s-a distins numele ori fotografia candidatului. Ar fi contat?

 

*vezi si Amintiri din campanie (1)

 


Comentarii (3)

  • roberta
    mult succes noi echipe municipale si.....,la treaba!Sper ca nu vor icepe cu schimbarea pavajului pe strada mare ! Sau noul primar va face cateva fantani arteziene in oltenita nord!Eu cred ca ar trebui sa inceapa in forta cu spitalul si apoi cu cainii vagabonzi.
  • cristy voiosu
    daca vechiul primar a schimbat pavajul centrului de atatea ori si arata ca dupa razboi {in fata mag. minimax],pai ast mai nou se va lasa la el?el de ce nu ar face o scchimbare cu niste palmieri,statui ,o gradina zoologica chiar in centrul orasului?,sa aiba omul ce vede cand iese la promenada. Parca vad ;fiecare oltenitean cu punga de bomboane agricole ca iese sa ia o gura de aer si sa hraneasca maimutele!
  • elena
    ce-o sa faca, ce-o sa faca. mai bine nu mai face nimic. oricum ies oltenitenii seara la plimbare si fac ce stiu ei mai bine: sparg seminte si barfesc, no matter where and why.

500 caractere ramase

Cancel or