Amintiri din campanie (3)Campania electorala s-a incheiat. Unii au castigat, altii au pierdut. Felicitari celor care si-au incheiat mandatul, pentru lucrurile bune pe care le-au facut pentru olteniteni. Echipei castigatoare ii dorim succes, intelepciune si putere de munca pentru rezolvarea problemelor Oltenitei si a promisiunilor din campanie.


Desi au fost cateva incercari de marketing online, in cadrul acestei campanii electorale principala forma de popularizare a mesajelor politicienilor a fost prin bannere stradale. Cat de bun a fost mesajul si cat de inspirata a fost amplasarea acestor bannere - va lasam pe dumneavoastra sa concluzionati.

 

Cedeaza trecerea

 

 

 

 

INDICATOR CEDEAZA TRECEREAINDICATOR "Cedeaza trecerea!"


La intalnirea acestui indicator, conducatorul auto este obligat sa reduca viteza si sa se asigure ca pe drumul prioritar nu circula autovehicule, si abia apoi poate sa patrunda in intersectie. Daca pe drumul prioritar circula alte autovehicule, conducatorul auto este obligat sa opreasca pentru a le acorda prioritate.

 

 

Mesajul pe bannerul electoral: "NU TE OPRI! MERGI INAINTE!".  ;)

 

 

Intrebare: Ce face doamna cu tricou galben?

 

 

*vezi si Amintiri din campanie (1) si Amintiri din campanie (2)

 

 


Comentarii (1)

  • ema tache
    doamna cu tricou galben este intr-o mare dilema ,dealtfel cum suntem toti romanii. se gandeste ce sa faca ,sa treaca sau sa mearga tot inainte de nebuna cum ii spune dl. milescu.. Asa se gandesc si romanii ;sa-l dam jos pe base sau sa-l lasam sa faca ce vrea cu noi????!!!!!!Mai exista o varianta ,asteapta un autobuz cara o va duce sa vada luminita de la capatul tunelului.

500 caractere ramase

Cancel or