Vnd ksa. Ashtept provynchya de vzare casa

 

 

OLTENITA - Strada Mircea Eliade. Nu! Nu a fost fotbalist. Avem o casa de vanzare. Cum procedam? Sunam cunostintele si le informam. Sau le trimitem SMS. Scurt: "VND KSA. 8ZECI MI ERUO". Si punem si un anunt pe gard: "DEVZARE CASA".

 

devzarecasa

 

Akum, 9 ne place ideea, but daka nu intzelegem nimik, e kam munka in zagift. Sorry. In zaDAR. K?

 


Comentarii (11)

 • Sorin
  are un numar de telefon? ce suprafata are ?? nu cred ca e pretul real !!! DACA PUNETI ANUNTURILE GRATUIT PUNETI TOT!!! UN ANUNT COMPLECT CONTINE SI TELEFONUL DE CONTACT, PRETUL SI ETC . e cam asa: Relatii la numaru
 • mircikus
  Unde dai si unde crapa! :))
 • alex
  sorin ai vrut sa fii destept dar nu ti-a iesit....invata tu inainte sa scrii corect si pe urma poti da sfaturi...ai scris "comPLect" in loc de complet
 • Sorin
  Alexe Alexe Alexe Alexe ESTI AFON FRATE . DACA SCRIETI ASA INTELEGE DRACU . ORI E DE VINZARE ORI NU E DE VINZARE . ALEXE DACA ESTI DESTEPT TU , SPUNE FRATE CE AI INTELES . TE BAGI IN SEAMA DAR NU AI INTELES NICI TU CA NU SE INTELEGE .
 • Alex
  @Sorin din punct de vedere al articolului ai dreptate..nu este complet.eu m-am referit la faptul ca tu nu ai scris corect..ai scris "complect" in loc de "complet".Si cred ca tu esti analfabet atat timp cat ma faci Afon.nici nu stii ce inseamna AFON.Conform Dexului AFÓN, -Ă, afoni, -e, adj., s. m. și f. 1. (Persoană) care suferă de afonie. ♦ (Persoană) care nu poate cânta corect, care nu are voce. 2. (Lingv.; la f.) (Consoană) surdă. – Din fr. aphone...nu stiu ce legatura are afonia cu ce ai zis.
 • ALex
  Si apropo... De vanzare se scrie cu A nu cu I..esti extrem de inteligent..mai dai o fuga pe la scoala.
 • Sorin
  ALEXE ALEXE ALEXE . Tu esti cintaret? tu esti pe din afara!! Cantaretule care nu canti corect si te dai mare ALEXE canta si mie cantecul cu casa de vinzare si spune daca ai inteles ceva. Adica CANTI DUPA URECHE. DAIA ESTI AFON. cinta la BILCI!!!!!!!!!!!
 • alex
  din nou ai gresit..tu chiar nu ai dat pe la scoala..din nou ai scris "vanzare" cu a din I si cuvintele "balci si canteret" la fel.Omule invata sa scrii!jJustificare ta din mesajul precedent nu are nicio logica..si cei care canta dupa ureche nu sunt afoni.Plus de asta nu stii sa folosesti semnele de punctuatie.Internetul ar trebuie restrictionat pentru cei ca tine,gasiti explicatia unor cuvinte mai complexe sau mai complicate din punctul vostru de vedere si gata ati absolvit Harvard.La sapa!
 • alex
  Si apropo Sorin inclin sa cred ca tu ai scris anuntul cu vanzarea casei deorece nivelul tau de exprimare ortografica si gramaticala este acelasi cu cel din anunt sau chiar mai scazut!Te rog..spre binele tau in loc sa mai stai pe internet sa lasi mesaje si sa arati tutoror cat de mare este inteligenta ta mai bine mai citeste o carte sau macar un ambalaj de suc ceva.
 • Sorin
  ALEX ALEX ALEAX citeste tu ********** ***** **** si ****** Nu NVEZI CA ESTI ****** ****** ***** Sa **** ****!!!!!!!!!!!
  -mesaj partial cenzurat-
 • Oltenita Online
  @Sorin, @Alex - Stimati vizitatori, articolul de mai sus a fost postat la categoria FUN. Materialele postate la rubrica FUN au caracter satiric. Descretiti-va fruntea si tratati-le cu umor!

500 caractere ramase

Cancel or