Penny Market Oltenita te invita sa faci cumparaturi la... Titu 

 Nu e penny cum e banul,

 

Romanul ca scotianul,

 

Nici izmana nu-i ca kiltu'

 

Nici Oltenita nu-i Titu...

 

Cupon

 

OLTENITA - Deschiderea unui supermarket in Oltenita a fost motiv de bucurie pentru olteniteni. Acestia s-au inghesuit sa prinda promotiile si cupoanele pentru reduceri. Insa, pe bonurile cu valoare de 10 lei scrie: "Cuponul este valabil pentru cumparaturi in magazinul Penny din Titu" sau "Cuponul este valabil pentru cumparaturi in magazinul Penny din Turnu Magurele".

 

Oferta este valabila doar in zilele de 26 si 27.12.2012, pentru cumparaturi in valoare de minimum 50 de lei pe un bon fiscal, prin prezentarea respectivului cupon la casa de marcat.

 

Cupon Penny

 

Graba cu care s-a decis deschiderea magazinului din Oltenita i-a surprins pe reprezentantii de marketing ai lantului de magazine, astfel ca nu a mai fost, se pare, timp pentru tiparirea cupoanelor pentru locatia Oltenita.

 

Conform angajatilor Penny Market Oltenita, aceste cupoane, chiar daca nu au inscriptionate coordonatele localitatii noastre, vor putea fi folosite aici in zilele si conditiile mentionate.

 

 


Comentarii (3)

  • Popateapa
    http://ziarulluiipu.ro/s-a-deschis-la-oltenita-penny-faasssssssssss/
  • ninel
    inainte de deschiderea super marketului penny am lucrat acolo la interioare,ma intreba lumea care ma cunostea ce se mai deschide aici?au preturi bune?fac concurenta cu billa si lidl?si la deschidere ce sa vedeti si sa credeti,penny era plin de lume iar billa si lidl nu aveau vanzari nici casierele nu aveau clienti se uitau una la alta si se intrebau ce sa cumpere de la renumitul penny market ca doar nu cumpara din acelasi magazin.
  • alex
    penny si billa din cate stiu fac parte din aceeasi firma REWE Group , dar cu produse diferite

500 caractere ramase

Cancel or