Pensiunea Azaro 3*
Pensiunea Azaro 3*, Oltenita

azaro oltenita

Pensiunea Azaro
se află situata central in Oltenita, la 200 de metri de parc si de strada pietonala a orasului.

Pensiunea dispune de un numar de 10 camere, parcare gratuita , restaurant (Viky Stoica) si sala de conferinta echipata complet. În întreaga proprietate este disponibil Wi-Fi gratuit. Camerele de la Pensiunea Azaro sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat, televizor şi baie proprie cu duş şi articole de toaletă. Pensiunea functioneaza in regim hotelier.
Receptia este deschisa zilnic intre orele 07:00 si 23:00.
Pentru a se relaxa şi a-şi petrece timpul liber, oaspeţii au la dispoziţie o terasă, un bar şi o grădină. Pensiunea poate organiza excursii (prin agentia de turism Azaro Travel Oltenita) şi asigura servicii de închirieri de biciclete şi de transfer de la/la aeroporturile din Bucuresti.
Aeroportul Henry Coanda - Bucuresti se afla la 75 km distanta.

Restaurantul "Viky Stoica", cu o experienta de peste 15 ani, dispune de o capacitate de 200 de persoane si este ideal pentru organizari de evenimente -nunti, botezuri, petreceri.

Pensiunea Azaro si restaurantul "Viky Stoica " sunt singurele unitati de cazare si alimentatie publica din Oltenita clasificate de Ministerul Turismului, nr. Certificat clasificare 14193/2011.
Aveti incredere in serviciile noastre !

Pensiunea Azaro 3***

Mun.Oltenita, Bd. Tineretului, nr.10, jud. Calarasi.

www.pensiuneaazaro.com

www.azarotravel.ro
e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel : 0242.51.55.88

GSM :0721 231 844

azaro oltenita int azaro oltenita b azaro oltenita interior