Newsletter

Cotele apelor Dunarii - Oltenita

Locuri de munca

Angajam administrator infrastructura IT

SC RAD VAL SRL din Budesti - angajam administratori infrastructura IT, 2 posturi. Administrare retele si comunicatii, securitatea interna (IP & cctv) si a informatiei, administrare site-uri companie, diverse proiecte IT.

 

Cerinte: pofta de viata si de munca, nivel mediu de pregatire in programare, fara restrictii de varsta, sex sau etnie.

 

 

In functie de performantele din prima luna! se ofera bonusuri salariale, telefon, laptop, auto.

 

Telefon:

Articol complet: Angajam administrator infrastructura IT

Oferte de munca Germania

Angajari urgente Germania cu plecari in ianuarie: fabrici la ambalat fructe-legume la banda, caserola, fabrica de cablaje auto, fabrica de conserve, fabrica de ambalat carne in abatoare, fabrica de ambalat produse cosmetice si jucarii. Se asigura transportul, cazarea si 3 mese pe zi, salarii incepand de la 1200 euro.

Informatii la telefon

Articol complet: Oferte de munca Germania


Oltenita

Cod Postal: 915400

smartoffice to big

Pauza de cafea

Gasesti in Oltenita

De pe Facebook adunate

Scrisori de la Cititori

Buna ziua, Oltenita!

Buna ziua, dragul meu oras! 

Am revenit in orasul copilariei mele dupa 25 ani. Oamenii s-au schimbat, au aparut alte generatii. Au aparut doua sensuri giratorii. Am vazut multi tineri. Si multi pensionari. Si foarte multi oameni fara vreo preocupare. Banuiesc ca sunt someri. Am vazut ruinele fabricilor de la Valea Rosie, Ulmeni, Filatura, Turnatoria, Santierul Naval. Trist. Se mai produce ceva in Oltenita? Ma gandesc ca daca ar mai functiona fabricile care erau acum 25 de ani, Oltenita ar fi cel mai industrializat oras din Romania. Poate chiar din Europa. Unde mai muncesc oamenii din Oltenita?  Campurile am vazut ca arata bine, chiar foarte bine. Dar acolo lucreaza niste utilaje mari, moderne. Dar oamenii? Unde mai lucreaza oamenii ...

Acum poti posta gratuit bannerul
Oltenita-online.ro pe website-ul tau.

Oltenita Online