Frumosii nebuni plecand din orase... (2) 

"Dacă te-ai săturat de betoane, claxoane şi cocalari şi crezi că ai nevoie de o gură de aer curat, liniște şi natură în toată splendoarea ei, te așteptăm la o tură de 55 de km cu caiacul pe Dunăre între Oltenița şi Călărași în două zile, pe 30 Aprilie și 1 Mai 2012." - asa suna o invitatie primita da la TID ROMANIA pe 7 aprilie 2012.
 

Si a venit 30 aprilie. Si ei au plecat. 29 de persoane au plecat din Oltenita, dis de dimineata, pe Dunare, cu 18 ambarcatiuni: caiace simple, caiace duble si o canotca. 
 

Multi dintre cei prezenți au padelat pentru prima oară într-un caiac sau canoe pe Dunăre
 

Pentru toti, insa, experienta a fost uimitoare. Organizatorii au reusit ceea ce si-au propus. Mai mult, au anuntat ca pregatesc o noua tură, pe 19 – 20 mai, între Giurgiu și Oltenița, însumând 60 de kilometri de Dunăre, 26 de km în prima zi și 34 în a doua.
 

"Vom trece pe sub Podul Prieteniei. Locul de campare de la km 464 este o poieniță pe malul românesc al Dunării, departe de orice urmă de civilizație. Noi am denumit-o "Dumbrava minunată". Prezența unor spiriduși în noaptea respectivă la locul nostru de campare nu ne-ar surprinde foarte tare..." - Costin Iatan, organizator.
 

Despre olteniteanul Costin Iatan, unul dintre participantii la "tura Oltenita - Calarasi" a spus pe blogul personal: "Aș fi vrut să pun linkul cu Costin IATAN din Top 300 cei mai bogați români, dar topul românilor bogați sufletește încă nu a fost alcătuit". (Olivian Breda, olivian.ro)tid romania
Alte cuvinte ar fi de prisos. Gasiti imagini, impresii si alte informatii pe linkurile de mai jos.

http://tidromania.ro/news/


http://olivian.ro/


http://www.len.ro/impressions/cu-pelicanul-pe-dunare/


http://www.oltenita-online.ro/sanatate-si-sport/65-frumosii-nebuni-plecand-din-orase.html
 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or