Challenge Day - Ziua provocarii la Oltenita

OLTENITA -  Program Challenge Day

Challenge Day sau Ziua provocarii este un concurs la care participa localitatile cu un numar apropiat de locuitori, grupate doua cate doua, cu scopul de a convinge un numar cat mai mare de oameni sa participe, pentru 15 minute, la diferite activitati sportive.

Oltenita va intra in cursa miercuri, 16 mai a.c., impotriva unui alt oras din Europa. La intrecere vor participa toate gradinitele, scolile si liceele, iar numarul estimat de competitori este de 4500.

Programul acestor activitati este urmatorul:

Incepand cu ora 10:00 gradinitele vor face gimnastica de intretinere si vor participa la concursuri de aruncari la cos. Elevii din scoli si licee, indrumati de profesorii de educatie fizica, vor face gimnastica de inviorare. In total sunt 3500 de elevi participanti.

Copiii din Clubul elevilor Oltenita vor face dans sportiv, incepand cu ora 10:00.

De la ora 14:00, la Scoala nr. 3 Oltenita va avea loc o demonstratie de Ashihara Karate, de 30 de minute.

La sfarsitul orelor de curs, elevii de la Grupul Scolar "Nicolae Balcescu", vor porni la o plimbare cu bicicletele de la un capat la altul al orasului.

Incepand cu ora 16:00, baza sportiva din parcul central Oltenita va gazdui un meci demonstrativ de fotbal prezentat de asociatia sportiva "Vulturii" Oltenita.

cd

Program realizat de presedintele AJSPT Calarasi, Prof. Cristiana Dragan.


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or