Bjørn Heidenstrøm si Ivan Patzaichin, la OltenitaOLTENITA - TID Romania si Masa Critica Oltenita au organizat vineri, 25.05.2012, in Sala mare a Primariei Oltenita, o intalnire memorabila cu Bjorn Heidenstrom si Ivan Patzaichin.

Norvegianul Bjørn Heidenstrøm si-a prezentat principiile, motivele si cele mai importante momente ale proiectului The Shirt si a expus ideea aventurii sale din prezent, cand prin realizarea unui nou record mondial la paddling (4000 km parcursi pe un SUP - Stand-Up Paddle board), incearca sa atraga atentia asupra unei probleme de maxima importanta a contemporanitatii: copiii disparuti.

Costin si Bjorn BJORN SI COSTIN

Calatoria lui Bjorn Heidenstrom a inceput de la Basel (Elvetia), la 1 martie 2012, pe Rin. A continuat apoi pe Main, dupa care a trecut canalul ce leaga Main-ul de Dunare, ajungand astfel pe batranul Istru. Dupa parcurgerea Dunarii, va mai strabate inca 630 km pe Marea Neagra catre sud, tarmul romanesc si Bulgaria, pana la intrarea in Canalul Bosfor (Turcia) pentru a bate un nou record mondial la paddling : 4000 km parcursi pe un SUP (Stand-Up Paddle board). Aceasta placa se propulseaza cu o padela, la fel ca un caiac, insa din pozitia stand in picioare.

Costin IATAN (TID Romania) s-a intalnit cu Bjorn Heidenstrom la Ostrov (Bulgaria, km. 663) si pana la Oltenita au padelat impreuna. Tot impreuna au prezentat publicului oltenitean si aventurile prin care au trecut in aceasta perioada. 

Bjorn la Oltenita Costin Bjorn

La intalnirea de la Oltenita au participat si marele campion Ivan PATZAICHIN si celebrul om de afaceri arhitect Teodor FROLU. 

IVAN LA OLTENITA Bjorn si Ivan la Oltenita

Sambata, 26 mai 2012, Bjorn Heidenstrom a parasit Oltenita insotit de olteniteanul Teodor Bira (TID Romania), care ii va fi partener pana la Vama Veche. 

Plecarea din Oltenita Bjorn si Teo


Vant din pupa, domnule Heidenstrom!
Multumiri, domnule Patzaichin!
Felicitari TID Romania!

Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or