Sportivii care vor reprezenta Romania la Olimpiada de la Londra vor purta camasi fabricate la Oltenita 

BUCURESTI: La sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a avut loc Festivitatea de prezentare a lotului olimpic al Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra, ce se vor desfasura in perioada 27 iulie -12 august 2012.

 

Joi, 19.07.2012, circa 100 de sportivi si aproximativ 60 de oficiali au participat la prezentarea oficiala a echipei olimpice care va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de Vara.

 

Evenimentul a avut loc la sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) din Bucuresti, iar sportivii romani s-au prezentat in obiectele vestimentare ale colectiei PATZAIKIN – Romania Olimpica, tinuta oficiala realizata de PATZAIKIN Fashion pentru festivitatile de gala din cadrul Jocurilor Olimpice 2012.

 

Camasile brandului PATZAIKIN FASHION sunt fabricate la Oltenita, la firma CONDRA

 

 

camasi

 

 

Societatea comerciala Condra Oltenita este printre putinele unitati economice din localitate care lucreaza in domeniul productiei si reuseste sa faca fata cu succes conditiilor dificile din prezent.

 

Firma se mandreste ca prin activitatea sa contribuie la cresterea economica a Romaniei, contributie pe care o putem avea toti cumparand produse fabricate in Romania. 

 

 


Comentarii (1)

  • oltenitean mandru
    bravo OLTENITA.

500 caractere ramase

Cancel or