Fotbal, Liga a V-a: CSM Oltenita este liderul Seriei A 

OLTENITA - Duminica, 16.09.2012, in cadrul Etapei a III-a a Ligii a V-a la fotbal, echipa locala CSM Oltenita trebuia sa primeasca vizita formatiei din Belciugatele, Libertatea.

 


Deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat, CSM Oltenita a fost declarata castigatoare cu 3-0. Astfel, dupa trei etape, desi nu a disputat decat un singur meci, CSM Oltenita are maximum de puncte, noua din noua posibile, si s-a instalat ca lider al Seriei A.

 

Stadion Oltenita

 

Duminica, la ora inceperii meciului, Stadionul din Oltenita fremata ca in zilele bune. Desi incepuse o ploaie marunta, multi erau hotarati sa-si gaseasca loc in tribunele devastate de nepasare, in speranta vizionarii, in sfarsit, a unui meci cu CSM Oltenita in rol de gazda. Din pacate, echipa din Belciugatele nu a facut deplasarea la Oltenita si suporterii au plecat murmurand de la stadion.

 

Stadion Oltenita Peluza

 

In lipsa unui adversar, CSM Oltenita a facut un joc de pregatire. 

 

CSM Oltenita antrenament

 

CSM Oltenita antrenamente

 

CSM Oltenita antrenamente Banca

 

CSM Oltenita Antrenament a

 

Dupa trei etape, CSM Oltenita s-a instalat in fruntea clasamentului cu noua puncte din noua posibile. Este urmata de Partizan Crivat, Atletic Dorobantu, Avantul Luica, Rapid Vasilati si CS Budesti, fiecare cu cate sase puncte. 

 

Etapa urmatoare se va desfasura duminica 23.09.2012, incepand cu ora 11.00. CSM Oltenita va juca in deplasare, la Vasilati, cu echipa Rapid din localitate. 

 

 

 

Citeste si: Fotbal - CSM Oltenita a debutat cu dreptul in Onoare.

Citeste si: FOTBAL - Liga a V-a, Seria A, Etapa a II-a, Atletic Dorobantu – CSM Oltenita 1 - 4

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or