Fotbal, Liga a V-a: CSM Oltenita - Viitorul Mitreni 6-1 

CSM OLTENITA-Viitorul Mitreni

 

FOTBAL, Liga a V-a, Seria A, Etapa a XIII-a

 

CSM Oltenita - Viitorul Mitreni 6 -1

 

Duminica, 25.11.2012, CSM Oltenita a invins categoric echipa din Mitreni cu scorul de 6 - 1, la pauza 1 - 0.


Un public numeros a incurajat echipa, care dupa treisprezece etape este lider incontestabil in cadrul Seriei A a Ligii a V-a, cu douasprezece victorii si o infrangere, avand 36 de puncte.

 

CSM OLTENITA-Viitorul Mitreni6-1    CSM OLTENITA-Viitorul Mitreni 6-1

 

Scorul a fost deschis de Porumbel, care l-a executat pe portarul oaspetilor dintr-o lovitura libera executata impecabil, cu 5 minute inainte de finalul primei reprize.

 

La 45 de secunde dupa fluierul de start al celei de-a doua reprize, cand publicul inca "nu isi revenise" dupa pauza, acelasi neobosit Fane Porumbel marcheaza, demoralizand apararea oapsetilor.

 

De acum, cu mici exceptii, jocul curge doar spre poarta Viitorului, oltenitenii intrecandu-se in ratari. Tilintoi este insa omul de gol si marcheaza din (aproape) toate pozitiile. Septarul CSM-ului inscrie de patru ori.

 

Intrat pe final de meci, Mica Alexandru, portarul echipei din Oltenita, iese cam "moale" la o minge si primeste un gol care oricum nu mai conteaza in economia meciului.

 

CSM Oltenita2012    gazon Oltenita

 

Vremea a fost superba. Meciul s-a disputat pe terenul II. Pe terenul I gazonul "savura" razele soarelui, in admiratia oltenitenilor prezenti la stadion. Cei mai multi isi aduceau aminte cu nostalgie "ce teren avea Navala"...

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or