Ce faci in week-end? Hai la padure. Cu caiacul Pentru acest week-end avem o invitatie speciala: TURA CU CAIACUL PRIN PADURE.

 

tura caiac padure

turecaiac.ro:

Nivelul Dunării se află zilele acestea la cote record. Asta nu se întâmplă foarte des, dar atunci cand se întâmplă apa inundă malul intrând în pădure. Asta ne oferă nouă posibilitatea să ajungem cu caiacele în zone unde nu se poate ajunge în niciun alt mod.

 

Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în 2010. Atunci am făcut câteva expediții prin pădure ce nu o să le uităm în curând.

 

 


tura caiac dunareHaideți cu noi cu caiacul prin pădurea de pe malul Dunării într-o tură lejeră de o zi, sâmbăta aceasta.

Avem disponibile 12 locuri în caiacele și canoele noastre. Plecăm dimineața în jurul orei 9:00 din portul Oltenița, padelăm în amonte 2km apoi prin pădure alți 2km, facem un grătar ușor pe la prânz, socializăm, apoi ne suim din nou în caiace și pornim înapoi spre Oltenița undeva în jurul orei 16:00.

 

Vezi vremea pentru sambata: meteo Oltenita.

 

Pentru înscrieri sau mai multe detalii trimite un email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


Comentarii (0)

500 caractere ramase

Cancel or