Termeni si conditii de utilizare

 

Acest site este proprietatea S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L.. Utilizarea site-ului www.oltenita-online.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului www.oltenita-online.ro.

 

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R. L. sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L. sau al partenerilor sai. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, design-ul site-ului si baza de date reprezinta proprietatea S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L. si sunt protejate de legislatia in vigoare.

 

S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L. isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site ilegal si de a solicita sanctionarea conform legilor a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita produsele, serviciile, angajatii sau partenerii S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L.. Continutul site-ului www.oltenita-online.ro poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personala se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.oltenita-online.ro. Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.

 

Preluarea fara cost a unor materiale se poate realiza doar în limita a 350 de semne, dar fara a depa?i jumatate din articolul sau ?tirea în cauza. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citata sursa informa?iei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: SURSA: www.oltenita-online.ro.

 

Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.oltenita-online.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

 

S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.oltenita-online.ro.

 

S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L. nu ofera nicio garantie ca:
- serviciile vor fi sigure sau fara erori;
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor aparute pe site-ul www.oltenita-online.ro vor fi corecte sau de incredere;
- produsele, serviciile, informatiile sau calitatea altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.oltenita-online.ro vor satisface toate cerintele;
- orice eroare de program va fi corectata.

 

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.oltenita-online.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site-ul www.oltenita-online.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Pentru sectiunile site-ului care cuprind opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

 

Site-ul www.oltenita-online.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma.

 

Politica site-ului www.oltenita-online.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea www.oltenita-online.ro libera de orice pretentii, putand fi utilizate in orice scop de catre S.C. NEXT MEDIA SOUTH EUROPE S.R.L fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.